CASA SAMSARA

Comandă mâncarea acum

Comandați mâncare la pachet / cu livrare | CERNAVODA

Răsfățați-vă cu masa delicioasă sau românească într-un ambient primitoare. Pe terasa noastră exclusivă vă puteți relaxa, bucurându-vă de vremea bună. În încăperile noastre climatizate vă puteți răcori indiferent de temperatura de afară.

Căutați un restaurant cu bufet?

Încercați mâncărurile noastre gustoase și gama noastră largă de băuturi răcoritoare. Bufetul nostru gustos vă oferă o varietate de mâncăruri delicioase. Avem ceva pe gustul fiecăruia! Avem Wi-Fi gratuit, astfel, pe durata șederii la noi, vă puteți petrece timpul navigând pe internet sau interacționând online cu cei dragi. Avem un spațiu separat unde vă puteți retrage confortabil pentru a fuma.

Găzduim și evenimente private

Clienții noștri pot folosi locurile de parcare disponibile gratuit. Nu este nevoie să rezervați o masă. Vizitați-ne când avem deschis. Ne bucurăm să vă avem ca oaspeți! Acceptăm carduri visa, carduri mastercard, plată fără contact și carduri de debit precum și plăți în numerar. Dacă preferați să mâncați confortabil la dvs. acasă, puteți folosi serviciul nostru de livrare sau puteți ridica personal comanda, ca să luați mâncarea la pachet. Fie că este vorba despre nunți, botezuri, zile de naștere, evenimente cu caracter profesional sau alte motive de a sărbători – serviciile noastre de catering vor face din evenimentul dvs. unul de neuitat. Dacă doriți să sărbătoriți un eveniment privat la locația noastră, vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru informații suplimentare. Vă putem servi zilnic între orele 08.00 și 22.00.

Locație

Afișează harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

UNIRII NR.1A, 1A, 905200 CERNAVODA, România

Online comandă mâncare

Comandă mâncarea preferată aici

Comandă mâncarea acum

Programul nostru program de funcționare

Luni
08:00 – 22:00
Marți
08:00 – 22:00
Miercuri
08:00 – 22:00
Joi
08:00 – 22:00
Vineri
08:00 – 22:00
Sâmbătă
08:00 – 22:00
Duminică
08:00 – 22:00

Metode de plată

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne un mesaj

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail. Introdu o adresă e-mail corectă
Introdu numărul de telefon. Introdu un număr de telefon corect
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue