CASA SAMSARA

Étel rendelése most

Elvitelre és kiszállításra is rendelhet | CERNAVODA

A román konyha iránt rajongók megtalálják vendéglőnkben azt, amire vágynak. Sütkérezzen a napon exkluzív kültéri helyiségünkben. Klimatizált termeink gondoskodnak a kellemes tartózkodásról.

Kiváló étterem sokoldalú étlappal

Élvezze román konyhánk ételkülönlegességeit. Ínycsiklandozó ételeink és italkínálatunk hamar meggyőzi Önt. Pazar ínyencségeink és kiváló gourmet konyhaink friss és különleges ízviláguk miatt váltak ismertté. Délután gyakran betérnek hozzánk a vendégek tiramisunk, desszertjeink vagy kenyerünk miatt, melyeket desszertként is ajánlunk! Látogasson el hozzánk egy fenséges vacsorára. Ízletes svédasztalunk széles választékkal várja a vendégeket hosszadalmas várakozás nélkül. Ingyenes WIFI-szolgáltatásunkkal gyorsan rácsatlakozhat az internetre. Szeretettel várjuk dohányzó vendégeinket ízléses dohányzó részlegünkbe.

Ételintolerancia vagy személyre szabott táplálkozás

Arra törekszünk, hogy vegetáriánus ételeinkkel egészséges és sokoldalú fogásokat kínálhassunk. Meg fog lepődni, hogy mennyi ízletes fogást kóstolhat meg az egészségét szem előtt tartva.

Elérhető szállítószolgálat

Használja az étterem előtt található díjmentes parkolót. Örülünk látogatásának! Szívesen fogadjuk éttermünkben. Rendezze számláját kényelmesen készpénzzel, hitelkártyával, VISA-val, érintésmentes fizetéssel, Mastercarddal, Maestro-val vagy Apple Pay-al. Élvezze fogásainkat otthon is: örömmel házhoz szállítjuk rendelését vagy előkészítjük elvitelre. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha igényt tart catering-szolgáltatásunkra. Nagyobb esemény közeledik, amelyet tágabb körben szeretne megünnepelni? Bérelje ki termeinket! Örömmel látjuk vendégül! Minden nap 08:00 – 22:00 óráig tartunk nyitva.

Elhelyezkedés

Térkép megjelenítése

Az Ön IP-címét a rendszer el fogja küldeni a Google Maps szolgáltatásnak.

UNIRII NR.1A, 1A, 905200 CERNAVODA, Románia

Online ételrendelés

Rendelje meg ételét közvetlenül nálunk!

Étel rendelése most

Heti nyitvatartási idő

Hétfő
08:00 – 22:00
Kedd
08:00 – 22:00
Szerda
08:00 – 22:00
Csütörtök
08:00 – 22:00
Péntek
08:00 – 22:00
Szombat
08:00 – 22:00
Vasárnap
08:00 – 22:00

Elérhető fizetési lehetőségek

Elérhető szolgáltatásaink

Összes elérhetőségünk

Küldje el nekünk üzenetét

Adja meg a nevét.
Adja meg az e-mail-címét. Kérjük, érvényes e-mail-címet adjon meg
Adja meg a telefonszámát. Kérjük, érvényes telefonszámot adjon meg
Adja meg a tárgyat.
Írja be az üzenetet.
Üzenetét a rendszer elküldte. Hamarosan válaszolunk.
Üzenetküldés sikertelen.
Twitter_Logo_Blue